Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Nyheder

Kina klar til spillene (iii): Sikker, sikker vinter-OL
Slip tid: 2022-01-15 13:56:52  Hits: 21

editor' s Bemærk: Den 10 februar vil den olympiske kedlen blive antændt i Beijing, der signalerer starten på 2022 vinter olympiske lege. Med den store sportsbegivenhed, der sparker ud på mindre end en måned, er arrangørerne fuldt forberedt på at holde en række enkle, sikre og fantastiske konkurrencer. Alle spillesteder og faciliteter er på plads, ren luft og grøn energi flyver allerede, og et lukket-loop-system er klar til at forhindre Covid-19.

Global Covid

19 pandemi behandles som en stor trussel mod sikkert operationer af spillene. Alle mulige foranstaltninger er blevet sat på plads for at sikre et sikkert og sikkert spil.-

two udgaver af Beijing 2022 Playbook Outline Covid

19 modforanstaltninger til spillene.-

The Playbook fungerer som grundlag for spilplanen for at sikre At alle spildeltagere og Kina's folk forbliver trygge og sunde.

The Playbook er udviklet i fællesskab af Beijing Organizing Committee for de olympiske og paralympiske vinterspil 2022, Den Internationale Olympiske Komité og Det Internationale Paralympiske Udvalg.

The Playbook har to versioner. Den første meddeler spilleddeltagerne om, hvad de skal gøre før spillene. Den anden funktioner opdaterede COVID-19 modforanstaltninger og er baseret på de etablerede principper, der er angivet i den første.

Parteder anses for at være fuldt vaccineret i henhold til reglerne i deres bopælsland mindst 14 dage før deres afgang til Kina , eller hvis det ikke er berettiget til fuld vaccination på grund af bevistnylig infektion.


-in bestilling For bedre at forhindre og kontrollere spredningen af ​​Covid-19, skal hver deltager i lukket sløjfesystemet gennemgå Daglige screeningstest for COVID19 og bære en ansigtsmaske (KN95, N95, FFP2 eller tilsvarende standard) under spillene.


\\n-sager vil være behandlet efter deres symptomer. De med symptomer vil blive overført til et dedikeret hospital til behandling, og de asymptomatiske vil blive bedt om at isolere i andre dedikerede faciliteter eller på deres bolig (da IOC har sagt, ville det være bedre, hvis asymptomatiske personer også kan isolere på hospitaler også ). \\n \\n \\n

Tidligere: Tiangong \\\\ \'s robotarm virker...

Næste: How-to China: Pandemisk kamp har ...