Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Nyheder

Olympisk ånd fundet i hjertevarmende øjeblikke
Slip tid: 2022-02-20 14:25:09  Hits: 13

building broer af venskab og support er centralt for spil' Ethos

the 2022 Beijing vinter olympiske lege handler ikke kun om hjerte-pounding sportsbegivenheder, men også om utallige hjertelige øjeblikke.

They forekommernæsten hver dag mellem atleter fra forskellige lande, atleter og frivillige, såvel som Atleter og publikum, og har skabt en stor fornemmelse online, med mange siger, at det er øjeblikke som disse, der gør OL, så fascinerende.

nus snowboarder Tessa Maud vandt ikke et sted i Halfpipe-finalen, der kom 16 i kvalifikationen , men gik hjem med mangenye kinesiske fans. 19-year-oldet blev populær efter deling af detaljer om hendes ophold i Beijing på Tiktok, fra at høre en frivillig råbe"welcome til Kina"ved åbningsceremonien til al den lækre mad, hun spiste.

""""

nin videoer, der dokumenterer hende Sidste dag i Kina sagde Maud, at hun følte sig trist og (var) vil græde på flyet

. Videoerne fik hundredvis af kommentarer til kærlighed og støtte fra kinesiske tilhængere.&lovely Tessa, du er altid velkommen til at komme tilbage her igen,#en skrev.""

germany

&39; s alpine ski team brugte kinesiske tegn til at stave#team tyskland&på deres uniformer og holddirektøren Sagde dette blev gjort som et tegn på respekten såvel som at demonstrere den tætte forbindelse mellem de kinesiske og tyske folk.#

ikke Feb 8, Freestyle Skier Gu Ailched Clocked Gold for Kina i kvinderne

39; s freestyle Stor luft, efterfulgt af Tess Ledux of France og Switzerland

"39; s Mathilde Gramaud. Da Ledux så oprørt efter hendes sidste hoppe, skyndte Gu og Gremaud over for at konsolere hende. Billedet af tre medalister krammer hurtigt cirkuleret bredt online, med mange siger det var det perfekte visning af olympiske camaraderie."

on sociale medier, atleter har delt deres oplevelser og følelser om spillene, lige fra at blive forbløffet af teknologien på Olympic Village Food Court, for at føle sig berørt af de frivillige af de frivillige.

""since åbningen af ​​vinter-OL i Beijing, der har været mange små historier, der transporterer varme, camaraderie og solidaritet,"Zhao Lijian, en talsmand af udenrigsministeriet, sagde på ennyhedskonference den 6. februar."

athletes harnydt og værdsat alt, hvad de har stødt på i Kina, så meget, at en af ​​de foretrukne ting, mange gør hver dag, er at tælle antallet af frivillige Det har smilet og vinket på dem, sagde han.


They har ikke kun valgt at fortolke den olympiske slogan

Faster, højere, stærkere, sammen \\n på konkurrencesteder, men også for at fremme venskaber gennem interaktion Udenfor spillesteder sagde Zhao og tilføjede, at \\nTHIS er skønheden i OL. Kærlighed forener på grund af Beijing Winter Olympics \\n. \\ N \\n \\n \\n

Tidligere: Bæredygtig Tech på Expo tilbyde...

Næste: Moon Shot vinder præmie