Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Nyheder

Kina-Indien Border Peace fremhævet
Slip tid: 2022-03-27 11:42:28  Hits: 11

state rådgiver og udenrigsminister Wang Yi møder med indiske eksterne anliggenderminister Subrahmanyam Jaishankar in New Delhi, Indien, den 25. marts 2022. 

-state rådgiver og udenrigsminister Wang Yi og indiske eksterne anliggenderminister Subrahmanyam Jaishankar aftalt fredag, at genoprette fred og ro i Kina

india grænseområdet er i overensstemmelse med begge landes fælles interesse.

They også understregede, i forhandlinger i New Delhi, behovet for at realisere regelmæssig forvaltning af grænsekonflikten På grundlag af fuldstændig militær frigørelse i grænseområdet og træffe effektive foranstaltninger for at forhindre misforståelse og fejlberegning mellem de to parter.

wang ankom til den indiske hovedstad torsdag for et besøg efter de seneste år' tilbageslag i Kina-india relationer på grund af deres grænseovervågning. Den militære standoff langs deres grænseområde i det østlige Ladakh i juni 2020 har dybt forstyrret deres politiske og økonomiske bånd. Militære kommandanter fra de to lande har haft 15 forhandlinger for at løse grænsekonflikten, senest den 11. marts.

during forhandlingerne var enige om, at Kina og Indien, som har samme eller lignende positioner på større internationale og regionale og regionale Problemer, bør forstå og støtte hinanden for at give mere positiv energi til den volatile verden.

WILE udveksle synspunkter om Ukraine-krisen, afghanske problem, Covid-19 respons og andre multilaterale spørgsmål, var de enige om, at multilateralisme skulle opretholdes, og at FN's charter og international ret bør hædres. De opfordrede til fredeligt løsning af tvister gennem dialog og udtrykte alvorlige bekymringer over de ensidige sanktioner på verdensøkonomien og om forsyningskædernes sikkerhed.

They blev også enige om at intensivere økonomisk og handelssamarbejde og lette folk-TO-people-udvekslinger .

Wang sagde under de forhandlinger, at Kina og Indien ikke skulle tillade grænsen tvist om at definere deres forhold eller at påvirke den overordnede udvikling af bilaterale bånd.

jaishankar sagde, at Indien lægger stor vægt på forbindelserne med Kina, og at dets Strategisk vurdering af Kina' s betydning forbliver uændret. Han tilføjede, at Indien står klar til at øge kommunikationen med Kina og øge den gensidige tillid for at løse vanskeligheder i de bilaterale bånd og opretholde pragmatisk samarbejde mellem de to lande.

den indiske udenrigsminister opfordrede også til at opnå fuldstændig militær frigørelse i lande' Borderområder.


Tidligere: Amerikansk inflation rammer frisk...

Næste: Hvad vi ved så langt om Mu5735 c...