Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Nyheder

Hvad vi ved så langt om Mu5735 crash
Slip tid: 2022-03-27 11:54:11  Hits: 15

&Second sorte kasse i Kina#39; s crased fly genoprettet

 The anden sorte boks

of den china Eastern Airlines Flight MU5735, der styrtede på mandag i Guangxi Zhuang Autonome Region er blevet genoprettet.

 

The Second Black Box er flyedataoptageren.

Cockpit Voice Recorder blev fundet på onsdagnær indflydelse, og det blev sendt til et laboratorium i Beijing for afkodning og analyse.&#all 132 personer om bord på Kina

39; s styrtede fly død, officielle siger

--all 132 personer

123 passagerer ogni besætningsmedlemmer

Ombord på Kina Eastern Airlines Jet, der styrtede på mandag i Guangxi Zhuang Autonome Region er døde, en højtstående embedsmand af civil luftfartsadministration i Kina sagde lørdag aften.

dSpite af de intensive søgnings- og redningsoperationer Siden mandag har der ikke væretnoget tegn på livet på krasjstedet, Hu Zhenjiang, vicegeneralschef Aviation Administration of China, sagde på ennyhedskonference i Wuzhou, Guangxi Zhuang A Utonomous region.""

we har analyseret overvågning af video-optagelser, flytrafikstyringsdata og mønsteret af affaldet på krasjstedet. We can be certain that there areno survivors

he said.""

With a heavy heart and deep sadness, we are here to announce that the 123 passengers andnine crew members onboard China Eastern Flight MU5735 have all lost their life .

&#after meddelelsen, folk, der deltager inyhedskonferencen, observerede et minut

39; s stilhed at sørge for ofrene.&#hu sagde søgnings- og redningsholdene vil fortsætte med at kigge efter ofrene, deres forbliver, ejendele og affald af flyet for at vise respekt for liv og være ansvarlig for ofrene' slægtninge. Resultaterne på Crash Site er ogsånøglen til tragedien

39; s undersøgelser.


china Eastern Flight Mu5735 venstre Kunming, hovedstaden i Yunnan-provinsen, kl. 13.11 mandag. Det var planlagt til at ankomme i Guangzhou, Guangdong-provinsen, kl. 15:05. Air Traffic Controllers mistede banen over Wuzhou kl. 14:21.

\\n \\n \\n

Tidligere: Kina-Indien Border Peace fremhævet

Næste: Facebook \\\\ \'s forælder finan...