Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Nyheder

Facebook \\\\\\\\ \\'s forælder finansieret smøre job mod Tiktok
Slip tid: 2022-04-03 12:35:01  Hits: 9

washington-Facebook' s Moderselskabet Meta hyrede et stort republikansk konsulentfirma til"orkestrate en landsdækkende kampagne"søger at vende folk mod sin rivaliserende Tiktok, som ejes af den kinesiske virksomhed ByTedance, rapporterede Washington Post på Onsdag.

Consulting Firm,navngivet målrettet sejr, kontraheret med snesevis af PR-firmaer i hele USA for at hjælpe"Sway Offentlig mening mod Tiktok", rapporteret avisen.

The Washington Post opnåede interne e-mails fra målrettet Victory, der skitserede en kampagne for at undergrave Tiktok. Virksomheden brugte en blanding af"genuine bekymringer og ubegrundede bekymringer"om Tiktok for at forsøge at gøre offentligheden og den politiske følelse mod det.

Kampagnen indeholder placering af opinionsartikler og breve til redaktøren i større regionalenyhedsforretninger, fremme af tvivlsomme historier om påståede Tiktok-tendenser, der rent faktisk stammer fra Facebook, og skubbe til at tegne politiske journalister og lokale politikere til at hjælpe med atnedbringe sin største konkurrent, sagde avisen.

Edglasthes med målrettet sejr fungerede for at underminere Tiktok ved at skildre den hurtige-growing app"as en fare for amerikanske børn og samfund", ifølge interne e-mails delt med Washington Post.

"#ntargeted sejr har brug for at"get beskeden ud, at mens meta er dennuværende stanspose, er Tiktok den rigtige trussel, især Som en udenlandsk ejet app, der er

1 i deling af data, som unge teenagere bruger

, skrev en direktør for firmaet i en februar e-mail, rapporteret Washington Post.

Meta bekræftet at den har ansat målrettet sejr.""

we tro på alle platforme, herunder Tiktok, bør stå over for et kontrolniveau, der er i overensstemmelse med deres voksende succes, sagde Talsmand Andy Stone i en erklæring.""

zac moffatt, administrerende direktør for Målrettet sejr, sagde firmaet

manages bipartisan hold på vegne af vores kunder""

it er offentlig viden, vi har arbejdet med meta i flere år, og vi er stolte af det arbejde, vi har gjort,"sagde han i en erklæring."

tiktok sagde i en e-mailed erklæring om, at:

we er dybt bekymrede over, at Stoking af lokale medier rapporterer om påståede tendenser, der ikke er fundet på platformen, kunne forårsage virkelige verdenskader.-&#eleven For mange år siden brugte Facebook en lignende taktik og blev rødt

Handed, efter at den har ansat et fremtrædende PR-firma for at forsøge at plante historier, der er hårdt, der kritiserer Google

&39; s privatlivspraksis i førendenyhedsforretninger.#&#

nin 2018, det ansat Procesfirmaet definerer at gøre oppositionsforskning på selskabet

39; s kritikere, i cluding milliardær filanthropist George Soros. Selskabet \\n \\n39; s longtime chef for kommunikation, Elliot Schrage, tog skylden for at godkende ansættelse af definere og lignende virksomheder og venstre facebook. \\ N \\n \\n \\n \\n

Tidligere: Hvad vi ved så langt om Mu5735 c...

Næste: Udkast til dokumenter klar til dr...